PAKETI

Pakete koje nudi Pokret gorana Vojvodine
namenjeni su gotovo svim uzrastima.

Kreirani su pažljivo i planski zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. U cilju da zadovoljimo Vaše potrebe i želje, programi su detaljno isplanirani, ali su u isto vreme fleksibilni. Pored već postojećih paketa, nudimo mogućnost da i Vi sami kreirate paket po Vašem izboru. Najveći broj aktivnosti namenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola, koji kroz edukativne kampova uče o prirodi, kulturnom nasleđu i zdravim stilovima života. U okviru našeg celokupnog paketa, nalazi se specijalna podnuda namenjena kompanijama i preduzećima koja žele da ojačaju i integrišu poslovni tim kroz niz „timbilding“ aktivnosti i seminara.

Naravno postoje individualni paketi za sve one sa avanturističkim duhom, koji žele sami ili u društvu prijatelja i porodica, da istraže ponuđene lokacije, bogate istorijom i prirodom. Naše pakete vodi tim stručnjaka koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom, mladima, kao i starijima, u oblasti zaštite životne sredine, očuvanja prirode, turizmu i upravljanja ljudskim resursima.

KAMPOVI ZA DECU I MLADE

Jedinstvena prilika da iskusite čari destinacije Sremskih Karlovaca kroz život u grupi, boraveći u prirodi sa vršnjacima. Kampovi su idealan način provođenja vremena za sve koji vole rekreaciju, druženje , kreativan i aktivan boravak u prirodi.

SAZNAJ VIŠE

KORPORATIVNI PAKET

Krenite u timsku potragu za blagom, kroz šumu, tragovima životinja, kanuima kroz poplavne šume, u ribarskim čizmama u vodi do pasa! Povratite energiju vašeg kolektiva, podignite adrenalin i omogućite svom timu radnu atmosferu uz opuštajući, a aktivan odmor.

SAZNAJ VIŠE

INDIVIDUALNI PAKETI

Pobegnite od užurbanih gradova, odmorite i povratite energiju, aktivnim boravkom u prirodi Sremskih Karlovaca. Vozite kanu poplavljenim ritom, planinarite, istraživajući mirnu i tihu oazu prirode, kampujte u nezaboravnom izletištu.

SAZNAJ VIŠE
pustolovPAKETI