KORPORATIVNI PAKETI

Krenite u timsku potragu za blagom, kroz šumu, tragovima životinja, kanuima kroz poplavne šume, u ribarskim čizmama u vodi do pasa!

Povratite energiju vašeg kolektiva, podignite adrenalin i omogućite svom timu radnu atmosferu uz opuštajući, a aktivan odmor. Korporativni paketi poseduju kreiran program koji za cilj ima povećanje produktivnosti i efikasnost zaposlenih u kompaniji. Na usluzi su iskusni animatori, koji kroz planirane aktivnosti vraćaju energiju i motivaciju učesnicima. Program osnažuje kolektiv kroz radionice fromiranja tima (team building), kroz iskustvene aktivnosti na zelenim prostranstvima Fruške gore i neotkrivenim tajnama Koviljsko-petrovaradinskog rita.

Na raspolaganju su vam Ekološki centar Radulovački, Planinarski dom „Stražilovo“ i Eko-kamp Stražilovo, objekti specijalizovani za sprovođenje raznih vidova edukacije. Učešćem na aktivnostima formiranja tima postiže se kvalitetnija komunikacija između zaposlenih u kompaniji, kako onih koji su u svakodnevnom kontaktu tako i onih iz različitih odeljenja, uspešna asimilacija novih zaposlenih u postojeće radne timove i razvijanje ekipnog duha u radnoj sredini.

NARUČITE PAKET
pustolovKORPORATIVNI PAKETI